WINDOWS ANDROID IOS MAC
  • 3.00 /5

Fu Tu Niu Niu -Mac

Акции и финансии софтвер.Дизајнирано за индивидуалните инвеститори "Mac"верзија.Во реално време на глобалната remittance совети кои ќе ви овозможи лесно да се сфати на берзата тренд во реално време на податоци. Група на акции со кои се тргува на берзата три големи акции тргување Хонг Конг. Повеќе е заштитена со лозинка.Едноставен и јасен кориснички интерфејс. Категории: Финансии, Бизнис Софтвер Оперативен Систем MAC.

Fu Tu Niu Niu image
Fu Tu Niu Niu

преземете

  • Лиценца : Слободни
  • Верзија : 3.3.1
  • Големина : 10.4 MB
  • Оперативен Систем :
    • MAC
  • Оперативен Систем Верзија : OS X 10.8
  • Производител:
  • Датум На Ажурирање : 2015-10-08